Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Spaarndamseweg 380 13 in Haarlem 2022 EA

Spaarndamseweg 380 13

2022 EA Haarlem
Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Omschrijving

Dit ruime en zonnige appartement met één slaapkamer heeft een FANTASTISCH uitzicht over het Spaarne met zijn langsvarende boten. Gelegen in de gewilde Indische buurt-Zuid op loopafstand van de binnenstad van Haarlem. De grootste Albert Heijn van Haarlem, de winkelstraat Cronjé op steenworp afstand en diverse voorzieningen en bushaltes zijn zeer nabij.
Dit fijne appartement, gelegen op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 53 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Dit ruime en zonnige appartement met één slaapkamer heeft een FANTASTISCH uitzicht over het Spaarne met zijn langsvarende boten. Gelegen in de gewilde Indische buurt-Zuid op loopafstand van de binnenstad van Haarlem. De grootste Albert Heijn van Haarlem, de winkelstraat Cronjé op steenworp afstand en diverse voorzieningen en bushaltes zijn zeer nabij.
Dit fijne appartement, gelegen op de tweede verdieping geniet van een goede lichtinval middels de grote raampartij in de woonkamer. Je parkeert op het bij het appartementengebouw behorende parkeerterrein, dus je bent altijd verzekert van een parkeerplek voor je auto.
De uitvalswegen richting Amsterdam en Schiphol zijn in de directe nabijheid. Het stadscentrum van Haarlem en het station liggen op circa 10 fietsminuten. Strand, zee en duinen zijn gemakkelijk met de fiets bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: rolstoelvriendelijke entree met brievenbussen, bellentableau, de lift en het trappenhuis naar de verdiepingen. Ook vind je naast de entree op de begane grond de toegang tot je eigen privéberging. Alle deuren zwaaien automatisch open, of zijn eenvoudig te openen met een sleutel, dus een rolstoelgebruiker kan hier moeiteloos naar binnen.

Achter het gebouw vind je een grote parkeerplaats, daar kan je je auto parkeren. Geen eigen plek, maar wel plek voor 1 auto, dus nooit meer parkeerproblemen.

Tweede verdieping: overdekte hal met toegang tot de galerij. Meterkast aan de buitenzijde van de entree van het appartement (5 groepen). De entree van de woning biedt een ruime hal (met videofoon-installatie) en toegang tot de lichte en zonnige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: een vaatwasser, een elektrische oven met elektrische kookplaat en afzuigkap koelkast en vriesvak.
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon met zicht over het Spaarne: wat een uitzicht!
Er is een keurige, doch gedateerde, badkamer met douche en wastafel, en toilet. De wasmachine en droger-aansluiting vind je hier ook. De slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en is dus heerlijk rustig gelegen. In de slaapkamer bevindt zich nog een ruime bergkast, hier vind je tevens de elektrische boiler voor het warme water.
Al met al een heerlijk appartement, op een hele leuke locatie.

Algemeen:
* Woonoppervlakte 53 m², inhoud 160 m³ (NEN 2580 gemeten).
* Eigen grond, dus geen erfpacht.
* Bouwjaar 1976.
* Geheel voorzien van dubbele beglazing.
* Actieve VvE. De servicekosten bedragen € 207,37 per maand (o.a. inclusief voorschot stookkosten en watergebruik, de gezamenlijke opstalverzekering, onderhoud, reservering, lift, etc.).
* Verwarming van het appartement middels blokverwarming.
* Balkon op het Oosten.
* Eigen fietsenberging op begane grond.
* Inclusief parkeren op het eigen parkeerterrein.
* Niet-eigen bewonersclausule is van toepassing
* Aanvaarding kan snel.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 235.000,- kosten koper Prijs per m² € 4.433,96 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 207,37 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1976 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd, toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 53 m² Woonkameroppervlakte 28 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 160 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Voorzieningen TV kabel Energie Energieklasse B Energie einddatum 01-04-2032 Isolatie Dubbel glas Verwarming Blokverwarming Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 207,37 per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Schoten Sectie B Perceelnummer 16121 Index 15 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring