Mijn favorieten

Appel & Fris Makelaars is jouw makelaar voor Haarlem en omstreken.


Historie
Appel & Fris Makelaars is ontstaan uit een overname in 2007 van het destijds 12 jaar oude makelaarskantoor De Wit Makelaardij. Begin 2013 heeft Yde Durkstra het overgenomen van de vorige eigenaar, Maarten van Vliet. Onze vestiging is gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem aan de Kinderhuissingel 126 op de hoek met de Zijlweg.


Yde Durkstra
‘Inmiddels werk ik alweer 20 jaar in de makelaardij en ben ik sinds begin 2013 de nieuwe eigenaar van dit leuke en dynamische kantoor.
Hiervoor ben ik circa negen jaar als mede-oprichter/eigenaar verbonden geweest aan een ander Haarlems makelaarskantoor, maar werd het tijd voor iets nieuws en toen kwam ik Maarten van Vliet tegen die zijn kantoor wel wilde overdoen aan mij, en toen was het snel geregeld.
Inmiddels ben ik al ruim 5 jaar verder na de overname van het kantoor, en heb een leuk en gezellig team om me heen verzameld, waardoor we nu alweer met vijf mensen op kantoor actief zijn. Heel erg leuk allemaal!!


Werkgebied
Wij zijn met de advisering bij het kopen of verkopen van een woning actief in de plaatsen Haarlem, Overveen, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Santpoort. Dit zijn de gebieden waar wij ons het meest thuis voelen, waar we zelf wonen, werken en uitgaan. Wij kennen de leuke plekken maar natuurlijk ook de minder leuke plekken. Hier hebben we in onze advisering elke dag weer profijt van. 


 

Appel & Fris Makelaars

Carola Westra
Carola Westra
NVM Makelaar Taxateur
Stan Heuvelmans
Stan Heuvelmans
Kandidaat NVM Makelaar
Marjan Kuilboer
Marjan Kuilboer
Office Manager
Luc Landru
Luc Landru
Kandidaat NVM Makelaar